subota, 26. lipnja 2010.

Ipak desnica kontrolira hr medije

Desnica ipak želi prikazati u medijima ljevičare kao glupane i klaunove. Mislim da je to tako jer si na nijedan drugačiji način ne mogu objasniti današnji "odgovor" Ante Tomića Sesardiću. Tekst izgleda kao da ga je neki desničar namjerno napisao da prikaže ljevicu kao stranu bez argumenata, kao ideologiju klaunova. Teško mi je povjerovati da se nije našao nitko pametniji koji je mogao nešto suvislo napisati o toj temi.
Iz tog teksta možemo saznati iz odlične argumentacije da su desničari glupi jer - jesu. Ako ne vjerujete pročitajte sami:
Zašto mislite da su desničari gluplji od vas, pita Sesardić. Pa, otvoreno govoreći, zato što jesu. Ovo možda ne zvuči kao ozbiljan ulazak u polemiku, ali kada pomislim na hockey mom Sarah Palin, jednostavno ne mogu odoljeti. Guvernerka Aljaske i potpredsjednička kandidatkinja Republikanske stranke, nova zvijezda američke desnice, glupa je kao čekić. Ne mogu se zaista sjetiti primjera da se ikada i igdje na ljevici pojavila osoba tako mizerne sposobnosti rasuđivanja, a da je imala toliko mnogo sljedbenika.
Nešto najgore što se ljevici moglo dogoditi. Na desnici mislim da mu može parirati jedino Ann Coulter (koja je puno puno pametnija od ovog Tomića).

Nema komentara:

Objavi komentar

Pratitelji

Arhiva bloga