četvrtak, 22. veljače 2018.

Blogging je tako 2005

Ne znam kako, ali izgleda da je blogging opet u modi ili je cool onima koji dijele kesu. Vidim da Medika ima blogersku radionicu (ovo im je rezultat) i novi klub Kotač također:
(ovo im je rezultat). Sve nešto u sklopu PR kampanja, social media marketinga, itd...
Zanimljivo mi je i da anarho-sindakalisti imaju večer u Kotaču. Vjerujem da su upoznati s ovim, ali i nikad demantiranim ovim. Možda i komunističkom kritikom? Zato mi je čudno kako je jedan od njih neke od nas zvao "liberalčići", mene desničarem, a još govore o antikapitalističkoj borbi... Bo, možda sve postaje anarho-kapitalizam (ovdje se može usporediti).
2015. godine bila je deseta obljetnica ovog bloga i jedini komentar je bio "A ti bome imaš volje 10 godina vodit blog :D". Savko toliko nemam pametnija posla :)
BTW, čisto opaska. Dosta toga se u tom Kotaču čini svaštarenje, da naprave sajam knjiga i filmski festival imaju sve, od metala preko jazza i trancea do housea. I punka. neke stvari rade stvarno kvalitetnije nego ono što je ostalo na drugim mjestima u Puli, zato bi se trebali zapitati ti ostali estradnjaci što je s njima. Očekujem i da će se malo pokačiti i s Denvnim boravkom Saveza udruga Rojca jer im se programi poklapaju, ljudi im se poklapaju ("umiljato janje dvije majke siše") i generalno cijela spika. To je ta neka udrugaška brija, dom kulture/ dom mladosti spika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Pratitelji

Arhiva bloga