utorak, 2. ožujka 2010.

Još 19 dana do proljeća

Sjećam se kad su na najavu "harača" i ostalih poreza mnogi "couch revolutionaries and rebels" prognozirali vruću jesen. Evo, fali 19 dana do proljeća, prošla je prilično topla jesen, hladna zima... a ništa spektakularno se nije dogodilo. Trenutno neki još uvijek prizivaju događaje iz Grčke, kažu "tamo je najbolje." Pošto je nešto slično moguće jer će još mnogi izgubiti posao zanima kako će se buntovnici ponašati. Da li će kao Crveni Kmeri pregledavati noseve ekipi u potrazi za tragovima naočala i onda ih streljati, da li će se prvo obračunati prvo s liberalima "jer su gori od fašista", ili će se odlučiti smiriti čim rulja krene prema njihovom autu, stanu ili što već... Pretpostavljam da nećemo vidjeti...

2 komentara:

  1. Veli u nekoj publikaciji koju financira Bill Gates da je Mavrović jedan od najboljih svjetskih poduzetnika (mislim, stavili su ga među 100 najperspektivinijih)za njegovo imanje. U posao je uložio milju eura, zapošljava 30 radnika i ostvaruje godišnju dobit od 9 milijuna eura. (izvori: business.hr)
    Sad gledam kako su seljaci ljuti i baš im Željac ne šmeka. Zašto je tome tako: jesu li ljubomorni zato kaj je zbario Jelenu Balabanić ili im ide na živce šiz frizura?! u čemu je problem, Željac je ok!

    OdgovoriIzbriši
  2. Željac se bavi magijom, odnosno, "biodinamičkom" poljoprivredom, a žena mu se bavi horoskopom.

    OdgovoriIzbriši

Pratitelji

Arhiva bloga